Bayern München henter den 17-årige franske angriber Mattis Tell

Bundesliga-giganterne Bayern München har officielt annonceret signingen af ​​den 17-årige franske angriber Mattis Tell. De to sider underskrev en femårig kontrakt til 2027, og Terr vil bære trøjen nr. 39. Ter blev også Bayerns femte signing denne sommer efter Mazrawi, Gravenberg, Mane og De Ligt.

Efter at have gennemført underskrivelsen sagde Ter begejstret: “Bayern er en af ​​de bedste klubber i verden. Jeg ser meget frem til denne kæmpe udfordring og vil give alt for klubben. Forhandlingen mellem Salihamidzic og Bayerns ledelse har forladt mig Imponeret indså jeg hurtigt, at Bayern var det hold, jeg ville spille for.”

Ifølge tidligere transferekspert Romanos nyheder vil Bayern betale en fast transfersum på 20 millioner euro til Rennes for Ter, plus en flydende bonus på 8,5 millioner euro med en samlet pris på 28,5 millioner euro. På nuværende tidspunkt er Ter kun 2 millioner euro værd på det tyske “transfermarked” Bayern ser naturligvis meget optimistisk på Ters fremtid og vil træne ham som holdets hovedcenter i fremtiden.

Terr, der er født i 2005, er kun 17 år, men hans højde er nået op på 1,83 meter. Terr er teknisk afbalanceret med begge fødder og er meget effektiv og rolig foran mål. Hans stil minder lidt om Mbappe, endnu hurtigere og stærkere end Mbappe samme år.

I sidste sæson spillede Ter 5 gange for Rennes i den franske femte række og scorede 5 mål. Han spillede også 6 kampe på vegne af det franske U18, hvor han scorede 5 mål og 1 assist. Derudover har han også spillet 10 kampe for Rennes førstehold. På kort sigt bliver det svært for Terr at få et solidt fodfæste på Bayerns førstehold, men jeg tror på, at han i den nærmeste fremtid helt sikkert bliver endnu et fransk geni, der brillerer i europæisk fodbold.

Hvad synes du om dette, så læg en besked nedenfor! Vores hjemmeside tilbyder nye Bayern München trøjer, velkommen til vores hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *