Bundesliga-transfer i sæsonen 2022-2023

Holdet med den højeste gennemsnitlige værdi i Bundesligaen i 2022/23-sæsonen er stadig Bayern München, med en klar fordel, foran næsthøjeste Leipzig med 14,3 millioner euro. Bundesliga-spillerne er relativt unge, hvor Bochum har den ældste gennemsnitsalder på 27,7 år, og Stuttgart er den yngste på 22,5 år.

Personaleændringerne i Bundesligaen i denne sæson er ret store. Trænermæssigt har 7 hold valgt at udskifte deres trænere i denne sæson, heriblandt veteraner fra Bundesliga-kraftværkerne som Dortmund og Wolfsburg, samt nedrykningsholdene Hertha Berlin og Auger. Borussia, og selv den nyoprykkede Schalke 04, tilføje spænding til den nye sæson, uanset om det er et mesterskab eller nedrykning. I modsætning hertil er Freiburg meget stabil. Den gamle træner Streich indvarslede det 11. år som træner for holdet. I år er hovedopstillingen blevet støt forbedret.

På nuværende tidspunkt er der stadig næsten en måned, før Bundesligaens sommervindue lukker i denne sæson. Bayerns signeringer denne sommer kostede 137 millioner euro, og ligger på andenpladsen i Bundesligaens sommervindues historie. Dortmunds signingsinvestering nåede op på 89,5 millioner euro, og Wolfsburg er også i sommerens transfervindue. Bruger man mange penge, koster det 35,25 millioner euro. De fem bedste spillere i underskrivelsessummen er Yu De Ligt 67 millioner euro, Mane 32 millioner euro, Sebastian Alle 31 millioner euro, Adeyemi 30 millioner euro, Hrafin Bech 18,5 millioner euro.

Det kan ses, at Bayern München og Dortmund har investeret en betydelig indsats i personale, og håber inderligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *