Chelsea overvejer at hente den portugisiske landsholdsspiller Leo

Da den oprindeligt foretrukne kantspillerkandidat Rafinha har annonceret at komme til Barcelona fra Leeds United, er det et stort slag for Tuchels hold, og de kan kun finde en passende mulighed på transfermarkedet igen. Blues håber at introducere en angrebsspiller, der kan spille på flere positioner og har evnen til at kombinere side og center, hvilket kan medføre en række taktiske ændringer.

Den portugisiske landsholdsspiller Rafael Leo fra AC Milan er en kandidat på Chelseas transferliste, men selvom der er kastet en olivengren på Stamford Bridge, er holdningerne hos AC Milans ledelse Maldini og Marsala også rigtig gode. Resolut, hvis du vil have Rafael Leo, kan du kun udbetale en frigørelsesklausul på op til 150 millioner euro, ellers forlader han ikke Piolis hold denne sommer.

Så længe tilbuddet er mindre end £100 mio., vil de ikke lytte. Rossoneris idé er stadig at forny kontrakten med Rafael Leo, men deres nuværende fokus vil være på signeringer på transfermarkedet, og de har endnu ikke sat fart på forhandlingerne. Den 23-årige Rafael Leo var den bedste spiller i Serie A i sidste sæson. Han spillede 42 kampe i alle turneringer for træner Pioli, inklusive 38 starter, afleverede 14 mål og 11 udskrift af assists. Hans nuværende udbudspris er 6 millioner euro om året, og han ønsker at få en femårig kontrakt.

Selvom dette vil bryde holdets nuværende lønresultater, overvejer Rossoneri i detaljer og er villige til at beholde den angribende kerne i form af en lønstigning. Spilleren selv er også villig til at blive i San Siro. Siden han kom til fra Lille, har holdet givet ham tilstrækkelig plads til vækst og tillid, men på grund af striden med sin gamle klub Sporting Portugal, har Leo brug for en større aftale. kontrakt om at tilbagebetale op til 16,5 millioner euro i erstatning.

Agent Mendes søger spillernes bedste interesser, og kontraktforhandlingerne forventes at vare længe. Leo kan foreslå at lade AC Milan hjælpe ham med at betale kompensationen først, og derefter trække en del af beløbet fra årslønnen efter fornyelsen for at mindske presset på sig selv og undgå at skulle betale flere renter på grund af forsinket kompensation.

Hvad synes du om dette, så læg en besked nedenfor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *