Den største tradition i Minnesota Vikings historie

Den nye NFL-sæson er begyndt, og flere hold har fanget fans opmærksomhed. Ligaen vil også starte med spil på højt niveau, som faktisk har fået mange seertal. Der er dog mange gode spil i NFLs historie. #14 Bagsiden af ​​Minnesota Vikings-trøjen står hjemme i en klassisk tradition.

Mesternes magt til at opretholde playoff-kvalifikationen i de seneste sæsoner har også tiltrukket sig opmærksomhed fra mange fans. Men selv de underpræsterende hold i ligaen bragte store spil til tilskuerne. Minnesota Vikings har en af ​​de største traditioner i amerikansk fodboldhistorie på hjemmebane, og spillernes præstationer vandt klapsalver fra fansene. I januar 2018 gik Minnesota Vikings foran i anden halvleg mod New Orleans Saints. Selvom Minnesota Vikings havde overtaget i første halvleg, forventede holdet ikke modstanderens kontraangreb. Mange modstanderes New Orleans Saints-trøjer var allerede beskidte, hvilket viste deres ønske om at slå Minnesota Vikings.

Minnesota Vikings havde hjemmebanefordel med 10 sekunder tilbage, og alle fans satte deres håb på en offensiv bestående af quarterbacks og valg i den sene runde. Quarterback Ke Keenum fandt en afgørende aflevering, og Stephen Diggs fuldendte fangsten. Stefon Diggs lagde bolden ind til et touchdown, og hverken hans holdkammerater eller fans kunne tro på sejren. Stefon Diggs fik en bøde for at overtræde ligaens festligheder efter kampen, men han fortjener ikke længere straffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *