Miller spillede syv år med Canucks

J.T. Miller indvilligede i at bære Vancouver Canucks Trøjer 2022 og en syv-årig, $56 millioner kontraktforlængelse med Vancouver Canucksthe. Det har en gennemsnitlig årlig værdi på 8 millioner dollars.

Angriberen, der i den Smudsafvisende trøje har én sæson tilbage af en femårig kontrakt på 26,25 millioner dollars (5,25 millioner dollars gennemsnitlig årlig værdi), underskrev han med Tampa Bay Lightning den 26. juni 2018. Han kunne være blevet en ubegrænset fri agent efter dette sæson.

I tre sæsoner med Vancouver har Miller 217 point i 202 kampe. Han blev byttet til Canucks af Lightning den 22. juni 2019 for målmanden Marek Mazanec, et valg i tredje runde i 2019 NHL Draft og et første runde i 2020 NHL Draft.Blå Vancouver Canucks trøje

Canucks sluttede på femtepladsen i Pacific Division i sidste sæson fem point efter Nashville Predators for det andet wild card i Stanley Cup-slutspillet fra Western Conference. Miller sagde, at han har store forhåbninger til, hvad Canucks kan udrette i denne sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *